Nieuw: Honda CBR1000RR-R Fireblade 2022 met 217 PK - Nieuwsmotor - Kort, snel en gratis altijd het laatste motornieuws

2021-12-17 03:24:51 By : Mr. David You

De Honda CBR1000RR-R Fireblade gaat zijn dertigste productiejaar in. Voor de MY20-versie herbouwde Honda de machine vanaf de grond af met een ongebreidelde focus op baanprestaties. De ontwikkeling van de inline viermotor voor MY22 is gericht op acceleratie in bochten: inlaatpoorten, airbox, airboxkanalen en het middengedeelte van de uitlaat zijn allemaal gereviseerd voor verbeteringen in het middensegment. Het laatste tandwiel verlengt drie tanden (43 in totaal) voor meer versnelling door elke verhouding. Ook de tractiecontrole via de HSTC (Honda Selectable Torque Control) verbetert dankzij feedback van de HRC-rijders. Dit verfijnt het tractiebeheer van het achterwiel en verbetert het gasgevoel verder. 

Link: Op onze Facebook-pagina vind je een MEGA-galerij met 100 foto's van de nieuwe Honda Fireblades uit 2022

Als eerbetoon aan de originele, baanbrekende Fireblade uit 1992, komt de Fireblade SP ook in een driekleur. Het ontwerp is van de heer Hiroaki Tsukui, die ook het originele kleurenschema van het model uit 1992 ontwierp. Alle details zijn te vinden en zijn absoluut correct, ondersteund door het ultramoderne gevoel van de MY20-lay-out. De stijlelementen met de penseelstreken zijn een duidelijk eerbetoon aan het grensverleggende origineel. De blauwe passagiersstoel zet het thema voort. Ook andere details maken het verschil. Bij het opstarten ziet u een 'Ring of Fire'-animatie op het scherm terwijl het scherm wordt geladen. Het unieke serienummer van elke motor is gegraveerd op de bovenste drievoudige klem. De 30th Anniversary-logo's op de brandstoftank, de Smart Key en op de Akrapovic-uitlaat voegen een subtiele extra touch toe waardoor de CBR1000RR-R Fireblade SP 30th Anniversary zijn plaats in de geschiedenis van Honda verdient.

De semi-actieve Öhlins Electronic Control (S-EC) zorgt voor de vering van de Fireblade SP. De NPX 43 mm vork maakt gebruik van een dempingssysteem onder druk om cavitatie te minimaliseren. Dit leidt tot een stabielere dempingscontrole en verbeterde schokabsorptie bij racesnelheden. Ook het gripgevoel bij het voorwiel verbetert. De langere lengte biedt meer ruimte voor wijzigingen in de geometrie. De schokbreker is een TTX36 unit. In samenwerking met de hardware zorgt de Öhlins Objective Based Tuning-interface (OBTi) voor fijnafstelling van de ophanging voor en achter. Beide kunnen onafhankelijk van de standaardinstellingen worden aangepast en er kunnen drie afzonderlijke modi worden ingesteld en opgeslagen. Hierdoor kan de rijder meerdere instellingen voorbereiden en deze onmiddellijk toepassen in reactie op veranderende rijomstandigheden zoals het weer, bandenslijtage of brandstofniveau.

Nissin remklauwen zijn gemaakt van nieuwe materialen en behandeld met een nieuwe oppervlakteafwerking voor verbeterde, consistente remprestaties tijdens het racen. De rest van het chassis (aluminium diamantframe, achterbrug, IMU (Inertial Measurement Unit) op zes assen, drietraps verstelbare HESD (Honda Electronic Steering Damper) en Showa-ophanging) blijft ongewijzigd. Het koetswerk en de rijpositie blijven gericht op aerodynamische prestaties. De MotoGP-winglets op de kuip zorgen voor een fenomenale downforce. Een TFT-kleurendisplay biedt toegang tot rijmodi en aanpassingen aan vermogensafgifte, motorremmen, HSTC, wheelie-controle, startmodus en ABS-instellingen. Een Smart Key is de kers op de taart.

2022 markeert een belangrijk jubileum voor Honda en de Fireblade. De baanbrekende sportmachine wordt 30 jaar. Een reeks gedetailleerde updates verbetert de acceleratie in bochten, evenals de tractiecontrole en het remvermogen via HSTC. Daarnaast brengt Honda met de CBR1000RR-R Fireblade SP 30th Anniversary ook een jubileumeditie uit die een eerbetoon is aan drie decennia van onvervalste prestaties. De Limited Edition Anniversary Edition is direct herkenbaar aan zijn suggestieve kleurstellingen die een eerbetoon zijn aan het originele ontwerp uit 1992.

De viercilinder lijnmotor van de Fireblade levert 112 Nm koppel bij 12.500 en het piekvermogen is 160 kW bij 14.500 tpm. Het doel van de updates voor MY22 is meer acceleratie en bochtenwerk. Het achterste tandwiel wordt bijvoorbeeld vergroot van 40 naar 43 tanden voor een betere acceleratie door het middenbereik zonder afbreuk te doen aan de vermogensafgifte in de hoge toerentallen.

Zowel de airbox als de inlaatkanalen werden gevormd om de luchtstroom te optimaliseren. De inlaatpoorten zijn aangepast voor een snellere luchtstroom. De uitlaatgasstroom naar de katalysator verbetert ook, net als de katalysator zelf.

Throttle By Wire (TBW) veerspanning neemt af voor een betere lineaire en responsieve openingsreactie. Gebaseerd op uitgebreide feedback van racers over de hele wereld - inclusief van Honda's HRC World SBK-team - verbeterde Honda Selectable Torque Control (HSTC). Het systeem biedt het vermogen, de tractie en het gevoel dat de rijder nodig heeft. Het systeem werd ook geoptimaliseerd voor een hogere acceleratie.

Net als voorheen bieden drie rijmodi een antwoord op de meeste rijomstandigheden, samen met de mogelijkheid om het vermogen, motorremmen, wheelie-controle en HSTC volledig aan te passen. Een instelbare Start Mode (Launch Control) maakt ook deel uit van het elektronicapakket.

De indeling van de motor is compact met een korte slag. Boring en slag zijn identiek aan de RC213V. Andere kenmerken zijn een semi-tandwielaangedreven primaire transmissie, vingergeleide tuimelaars, titanium drijfstangen, de interne wrijvingsverminderende technologie die te vinden is op de RC213V-S, zuigerkanalen met checkball-systeem en een ingebouwde bypass voor de waterkoeling kanalen van de cilinder. Een ram-air intake aan de voorkant van de kuip voedt de airbox rechtstreeks door de headset. De 4-in-2-in-1 uitlaatbochten zijn ovaal en de uitlaat is ontworpen in samenwerking met Akrapovič.

Een aluminium diamantframe gebruikt de achterkant van de motor als bevestigingspunt voor de achterschokbreker. Het ontwerp van de achterbrug is gebaseerd op dat van de RC213V. Stijfheidsbalans, gewichtsverdeling en stuurgeometrie zijn zorgvuldig afgesteld voor optimale grip en gevoel voor en achter. Zo dragen ze bij aan een optimale benutting van het motorvermogen. Een zes-axiale IMU (Inertial Measurement Unit) levert nauwkeurige 3D-informatie over de rijdynamiek en levert input voor de aansturing van alle elektronische systemen. Het bestuurt ook de nieuwe drietraps Honda Electronic Steering Damper (HESD).

Showa's 43 mm Big Piston Fork (BPF) vork vormt een perfecte aanvulling op de Showa Balance Free Rear Cushion Light (BFRC-L) achterschokbreker. De voorremschijven worden bediend door Nissin-remklauwen met vier zuigers. De remklauwzuigers zijn gemaakt van nieuw materiaal en de nieuwe behandeling van de contactvlakken verbetert de warmteverdeling. Het ABS is verstelbaar voor gebruik op het circuit.

Sommige van de soepele aerodynamische vormen van de RC213-V MotoGP-machine vinden hun weg naar de Fireblade. Dat geldt ook voor de winglets die meer downforce genereren en de remstabiliteit vergroten. Ook de zitpositie is zeer compact. Een volledig aanpasbaar 5-inch TFT-display wordt intuïtief bediend via een schakelaar op het linker stuur. Honda's Smart Key-systeem biedt extra gemak.

De CBR1000RR-R Fireblade verschijnt in de prachtige Grand Prix Red-kleurstelling. De kleurstelling werd geïntroduceerd op de Fireblade van de MY20 en heeft nu een witte nummerplaat aan de voorkant.

Het ontwerp van de 1.000 cc viercilinder-in-lijnmotor met semi-versnellingsbak is sterk afhankelijk van de input van het HRC MotoGP-ontwikkelingsprogramma. Hij genereert een piekvermogen van 160 kW @ 14.500 tpm met een maximumkoppel van 112 Nm bij 12.500 tpm. Om de juiste klepmaat, verbrandingsefficiëntie en wrijvingscoëfficiënt te behouden om deze cijfers te bereiken, heeft het Fireblade-blok dezelfde overvierkante boring en slag van 81 x 48,5 mm als de RC213V. De compressieverhouding neemt toe van 13,2:1 naar 13,4:1

Lucht wordt naar de motor geleid via het luchtinlaatkanaal van de ram dat zich bovenaan de voorkuip bevindt. De afmetingen van de opening zijn dezelfde als die van de RC213V MotoGP-motorfiets. Ribben zorgen voor maximale luchtstroom zonder de stuureigenschappen te beïnvloeden. Een hoek in de wand van de opening zorgt voor een luchtstroom bij hoge snelheid en onder intense acceleratie.

Voor stabiele prestaties bij elke snelheid stroomt de wind direct door de headset en rond de stuurinrichting naar de airbox. Een stuurhoek van 25° en Honda's Smart Key keyless-systeem zorgen voor een onberispelijke luchtstroom. Om de benodigde hoeveelheid lucht aan te kunnen trekken heeft het gasklephuis een diameter van 52 mm.

De 'vuile' kant van het luchtfilter is vernieuwd voor MY22. Deze aanpassing regelt de richting van de luchtinlaat en de vortex die het creëert, wat zorgt voor een soepelere luchtstroom wanneer het gas wordt geopend. Aan de 'schone' kant voedt de gezuiverde lucht nu de schuin afgesneden inlaattrechters, waarbij de nummers twee en drie met 15 mm ingekort zijn. Vervolgens is de binnendiameter van de inlaatkanalen ook gedeeltelijk versmald om de snelheid van de luchtstroom te verhogen, wat de efficiëntie en dus ook het vermogen in het middenbereik verbetert. Met hetzelfde doel van versnelde acceleratie door de middenversnellingen, groeit het achtertandwiel van 40 naar 43 tanden.

De vier uitlaatbochten hebben een ovale doorsnede. Voor modeljaar 22 gebruikt het 4-2-1-uitlaatsysteem een ​​opnieuw ontworpen '2'-gedeelte dat de katalysator voedt. Dit zorgt voor een optimale doorstroming van uitlaatgassen.

De titanium uitlaatdemper, ontwikkeld door Akrapovič, heeft kleine afmetingen en is lichtgewicht. Dit verbetert de massacentralisatie en zorgt voor een brede hellingshoek naar rechts. De uitlaatklep is samen met Akrapovič ontworpen om zowel onder als boven vermogen te leveren. Een klepstopper (patent aangevraagd) voorkomt dat de uitlaat gassen lekt bij het uitschakelen en vermindert ook het geluid.

De inlaatkleppen hebben een diameter van 32,5 mm, de uitlaatkleppen 28,5 mm. Vingergeleide tuimelaars bedienen beide. De klephoek aan de inlaatzijde is 9°, wat het oppervlak van de verbrandingskamer verkleint en de verbrandingsefficiëntie verbetert.

MotoGP-technologie is overal. Door gebruik te maken van DLC (Diamond Like Carbon) op de nokkenassen – net als bij de RC213V-S – wordt de wrijving nog verder verminderd. MY20 was de eerste keer dat dergelijke technologie werd toegepast op een productiemotor. Het zorgt voor 35% minder wrijvingsverlies van de kleppentrein in vergelijking met lobben zonder DLC-coating.

De kleppentrein wordt aangedreven door een semi-tandwielaangedreven systeem. Om zulke hoge toerentallen en een hoge kleplichthoogte te bereiken, wordt de ketting door het tandwiel van de vrijloopnokkenas gestuurd via het distributietandwiel op de krukas. Dat maakt de lengte korter.

Krukassen in gesmeed en licht TI-64 Titanium (een materiaal ontwikkeld door Honda) besparen 50% gewicht in vergelijking met de gewone versies van chroom-molybdeenstaal. De krukassen gebruiken ook HB149 chroom-molybdeen-vanadium (Cr-Mo-V, een andere ontwikkeling van Honda) stalen bouten, zonder het gebruik van moeren.

Voor duurzaamheid gebruikt de Fireblade dezelfde configuratie als de RC213V-S op de glijvlakken. De klepgeleiders zijn gemaakt van C1720 Beryllium-koper (voor betrouwbaarheid bij hoge snelheden) en de drijfstangoppervlakken zijn behandeld met DLC.

De zuigers zijn gesmeed uit A2618 aluminium (zoals op de RC213V-S) voor sterkte en duurzaamheid met een laag gewicht. De zuigerschorten zijn behandeld met een Ober-coating (op basis van Teflon en Molybdeen) en de zuigerpen heeft een elektrolytische nikkel-fosforcoating om de hoge rotatiesnelheden te weerstaan,

Een meerpuntszuigerstraal spuit koelolie in verschillende richtingen bij elke omwenteling om de temperatuur te regelen. Bij lage snelheden – waar minder koeling nodig is – sluiten regelkogels in de straal de olietoevoer af om oliedrukverlies te voorkomen en wrijving te verminderen.

Om vervorming (en dus wrijving) bij de boring te minimaliseren, heeft de cilinder een bypass. Dat systeem circuleert koelwater van de radiator in de koelmantel, terwijl het gebied eronder niet-gekoeld water gebruikt. Het meetbare effect is een lagere en meer gelijke temperatuur op alle punten van de boring. Om de breedte te beperken, begint het blok via de hoofdas van de koppeling in plaats van de krukas. Dit ontwerp zorgt voor een compactere krukas. Het primair aangedreven tandwiel laat ook de startmotor draaien, wat extra ruimte bespaart. Het blok is ook kort in lengte vanwege een kleine afstand tussen de krukas, tussenas en hoofdas. De achterkant van het blok dient tevens als bevestigingspunt voor de achterschokbreker.

De MY17 CBR1000RR was Honda's eerste in-line vier die Throttle By Wire (TBW) implementeerde. Het systeem is afgeleid van dat van de RC213V-S en regelt de hoek van de gaskleppen (afgestemd op de gasinvoer) om een ​​soepele vermogensafgifte en een natuurlijk gevoel voor de rechterhand van de rijder te garanderen. Dit blijft ook een bijzonder belangrijk aspect voor MY22. Om de blokwisselingen op te vangen, is de spanning van de terugstelveer van de TBW verminderd, waardoor de respons en lineariteit van de invoer zijn geoptimaliseerd.

Tegelijkertijd krijgt de in negen richtingen verstelbare Honda Selectable Torque Control (HSTC) ook een upgrade. In modeljaar 20 voegde Honda de slipverhoudingscontrole toe aan de CBR1000RR-R (controle van de snelheid waarmee de wielslip verandert ten opzichte van het snelheidsverschil tussen de voor- en achterwielen) om naadloos in te grijpen bij wielspin op hoge snelheid. Voor modeljaar 22 verandert de kloof tussen slipverhouding en interventie voor een nog soepelere, intuïtieve tractiecontrole. De software is verbeterd met het hoogste niveau van wereldwijde input, inclusief HRC-pilots. 

Er zijn drie standaard rijmodi, elk met de mogelijkheid om het en motorkarakter te wijzigen. Vermogen (Power, P) loopt van 1 tot 5 waarbij 1 het hoogste niveau is. Engine Brake (Engine Brake, EB) regelt de prestaties bij gesloten gaspedaal met niveaus 1-3 en waarbij 1 de zwaarste motorrem is. Wheelie (W) is instelbaar op niveaus 1-3 (plus 'uit') waarbij 1 het minst storend is. 

De Wheelie Control maakt gebruik van informatie verkregen van de IMU over de hellings- en acceleratiehoek van de Fireblade in combinatie met sensoren voor het voor- en achterwiel. Het doel is om het koppel te behouden en de wheelie onder controle te houden zonder in te boeten aan acceleratie.

De Fireblade beschikt ook over de Start-modus voor het starten van een race. Het beperkt het toerental tot 6.000, 7.000, 8.000 en 9.000 tpm, zelfs met het gas volledig open, zodat de rijder zich alleen hoeft te concentreren op het loslaten van de koppeling (en de lichten).

Het diamantframe is gemaakt van 2 mm aluminium. De stijfheidsbalans is verfijnd: tijdens het productieproces wordt het blok op zes plaatsen gemonteerd, nadat de vier hoofdonderdelen van het frame zijn gelast. Verticale en torsiestijfheid zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd om het fietsgevoel te maximaliseren. 

De wielbasis neemt met 5 mm toe tot 1460 mm, met een balhoofdhoek van 24° en een spoor van 102 mm. Het leeggewicht is 201 kg. De gewichtsverdeling is 53% voor, 47% achter. Het hoge zwaartepunt zorgt voor ultieme wendbaarheid van bocht tot bocht.

De achterbrug – net als de RC213V-S gemaakt van 18 individuele diktes aluminium – is 622,7 mm lang. Net als het hoofdframe zijn de horizontale en verticale stijfheid op elkaar afgestemd voor optimale grip en gevoel.

Voor optimale framestijfheid (en om gewicht te besparen) wordt het bovenste deel van de Pro-Link achterschokbreker via een beugel aan de achterkant van het blok bevestigd. Dit isoleert het wiel van de verbinding met het balhoofd en zorgt voor meer stabiliteit bij hoge snelheden en een beter tractiegevoel van het achterwiel.

Ronde en dunne aluminium buizen geven vorm aan het minimalistische subframe. Deze wordt aan de bovenzijde van het frame bevestigd om het gebied achter de brandstoftank zo smal mogelijk te houden. Goed voor de aerodynamica en voor de zithouding. Zithoogte is 830 mm. Het stuur is naar voren gericht voor een betere hefboomwerking en de voetsteunen zijn omhoog en naar achteren geplaatst. 

De Bosch zesassige IMU berekent nauwkeurig de bewegingen van de motorfiets voor een nog betere controle. De Fireblade is ook uitgerust met Showa's Honda Electronic Stuurdemper (HESD): een lichtgewicht ontwerp dat onder de stuurinrichting is gemonteerd en aan de onderste drievoudige klem is bevestigd. De HESD ontvangt input van de wielsnelheidssensoren en de IMU en is in drie niveaus instelbaar.

Met een groot dempingsvolume vermindert de Showa 43 mm Big Piston Fork (BPF) vork efficiënt de hydraulische druk onder compressie en rebound-actie. Dit resulteert in minder speling in de eerste veerwerking en zachtere demping, wat resulteert in een beter contact van de band met het asfalt. De vork is volledig verstelbaar en iets langer dan voorheen. Dat biedt meer vrijheid bij het aanpassen van de geometrie op een baan.

De achterschokbreker is een volledig instelbare Showa Balance Free Rear Cushion Light. (BFRC-Lite). In plaats van de traditionele lay-out met één buis, gebruikt BFRC-Lite een ontwerp met twee buizen: een demperbehuizing en een interne cilinder. De demperzuiger heeft geen kleppen. In plaats daarvan wordt de dempingskracht gegenereerd via olieverplaatsing in een apart compartiment. Hierdoor worden drukveranderingen in de schokdemper soepel gecontroleerd, is er een betere dempingsrespons en een betere veerrespons. Ook de operatie op de binnenwaartse slag verloopt soepeler. Ook is er een meer constante druk op de demping, zodat er geen drukveranderingen zijn bij het wisselen van uitgaande naar compressiedemping en vice versa. 

Verbeterde remkracht en consistentie komen van de zuigers in de Nissin radiaal gemonteerde vierzuigerremklauwen voor. De zuigers zijn gemaakt van een ander materiaal en het oppervlak is behandeld met een afwerking die de warmte beter afvoert. Ideaal voor de intense krachten die ze ervaren tijdens races. De remklauwen grijpen remschijven aan met een diameter van 330 mm en een dikte van 5 mm. De achterremklauw is dezelfde Brembo-eenheid die wordt gebruikt op de RC213V-S. 

Liftcontrole achteraan en door ABS beheerd remvermogen dat rekening houdt met de hellingshoek, verhoogt het vertrouwen tijdens het insturen. Het systeem heeft twee instelbare modi: de SPORT-modus richt zich op wegprestaties met een hoog remvermogen en minder agressief ingrijpen, terwijl de TRACK-modus de best mogelijke prestaties biedt voor hoge snelheden op het circuit. 

De 17-inch achtervelg is uitgerust met een band in de maat 200/55-ZR17, die veranderingen in de chassisgeometrie vermindert bij het overschakelen van de weg naar het circuit. Voorin is een 120/70-17 gemonteerd.

Bij de agressief ogende carrosserie gaat het niet alleen om het uiterlijk. Het is ontwikkeld voor de laagst mogelijke luchtweerstandscoëfficiënt (met een rijder die zich verschuilt achter de kuip, net als op de baan). Ook is de lift tijdens het accelereren beperkt door de vorm, terwijl er meer stabiliteit is bij het remmen. 

De brandstoftank is laag geplaatst, waardoor het frontale gebied, inclusief de berijder, wordt verkleind. In een hoek van 35° leidt het scherm lucht vanaf de bovenkant van de kuip over de rijder en de passagiersstoelbekleding. De linker- en rechterkant van de kuip minimaliseren turbulentie en weerstand in bochten.

Om het sturen te vergemakkelijken, leidt een convex oppervlak aan weerszijden van het spatbord de lucht weg van het voorwiel en naar de zijkanten van de kuip. De luchtkoeling voor de radiateur en oliekoeler koelt optimaal dankzij het aerodynamische vermogen bij hoge snelheden. 

De onderste stroomlijnkap strekt zich uit tot dicht bij de achterband en is zo gevormd dat de lucht naar beneden wordt geleid. Dit heeft twee effecten: in droge omstandigheden komt er minder lucht op de achterband, waardoor de luchtweerstand in die zone afneemt. Bij natte omstandigheden komt er minder water op de band wat zorgt voor meer grip. De zijkanten van het achterspatbord zijn zorgvuldig opnieuw gevormd voor een betere luchtstroom rond de voeten van de rijder. De bovenkant van het spatbord is uitgesneden, waardoor de luchtstroom die door de swingarm wordt veroorzaakt optimaal wordt omgeleid en zo de lift van het achterwiel wordt geminimaliseerd. 

Het meetbare resultaat is dat de standaard Fireblade met 0,270 de beste luchtweerstandscoëfficiënt in zijn klasse heeft.

Om meer downforce op de baan te creëren - met behoud van het kleinst mogelijke frontale oppervlak - zijn er winglets in de kuip geïntegreerd die dezelfde downforce genereren als de RC213V MotoGP-motorfiets. Hierdoor is de Fireblade minder vatbaar voor wheelies bij sterke acceleratie en verbetert de stabiliteit tijdens remmen en bochtenwerk. 

Aan de binnenkant van de linker- en rechterhelft van de cockpit bevinden zich drie vleugels in een verticale lijn. Deze opstelling (verticaal diep en longitudinaal ondiep) voorkomt dat de snelheid van het in de bocht leunen en terugkeren naar rechtop komen in het gedrang komt. De vaste afstand tussen de vleugelpunten en de binnenkant van de kuip voorkomt op zijn beurt dat de luchtstroom splijt, waardoor maximale downforce wordt bereikt.

De vleugelhoeken balanceren de tegengestelde neerwaartse kracht van de linker- en rechterkant, waardoor de stabiliteit wordt verbeterd. Doordat de lucht vervolgens naar boven wordt geleid, zit er geen lucht in de cockpit en worden de stuureigenschappen niet aangetast. Volledige controle over alle Fireblade-systemen is via het vijf-inch TFT-kleurendisplay met hogere resolutie. Het kan naar wens worden ingesteld en laat precies zien wat de rijder wil zien. De compacte schakelaar op het linker stuur, met vierwegbediening, is snel en gemakkelijk te gebruiken. De omhoog/omlaag-knop stelt de parameters voor het rijden in, terwijl de links/rechts-knop door de informatie op het scherm bladert.

Honda's Smart Key-systeem regelt de ontsteking zonder dat er een sleutel in een contactschakelaar hoeft te worden gestoken. Hetzelfde geldt voor het stuurslot. Dit vereenvoudigt het dagelijks gebruik en maakt het ook mogelijk om een ​​concurrerende bovenste drievoudige klem te gebruiken die het luchtkanaal optimaal voedt.

Technische gegevens 2022 Honda CBR1000RR Fireblade