'iPhone SE 2022 aantrekkelijke keuze voor deze Android-gebruikers'

2021-12-17 03:24:17 By : Mr. Jianglong Han

iCulture » Nieuws » iDevices » 'Waarom de nieuwe iPhone SE 2022 miljard Android-gebruikers zou kunnen trekken'

Om de paar jaar brengt Apple een nieuwe iPhone SE uit. De iPhone SE is Apple's lijn van betaalbare modellen met een traditioneel ontwerp, maar met de nieuwste processorspecificaties. Ook voor 2022 staat een nieuwe iPhone SE gepland en analisten van JP Morgan zeggen dat de iPhone SE 2022 een groot succes kan worden.

Met de iPhone SE 2022 zal Apple vooral gebruikers aanspreken die doorgaans midrange toestellen kopen. In de Android-wereld wordt dit gedomineerd door Samsung en Huawei. Volgens de analisten zouden het bijna 1,4 miljard gebruikers van goedkopere en middenklasse Android-toestellen zijn die de overstap naar de iPhone SE zouden willen maken. Ze geven hiervoor een aantal redenen.

Een betaalbare prijs zal de belangrijkste factor zijn. De analisten redeneren dat de prijs van de nieuwe iPhone SE begint vanaf $ 269 bij het inruilen van een Android-apparaat. Dit maakt de nieuwe iPhone SE 2022 een zeer aantrekkelijke keuze voor deze specifieke groep Android-gebruikers, stellen de analisten. De nieuwe iPhone SE-prijs zonder inruil zal waarschijnlijk $ 399 zijn, hetzelfde als het huidige model. In Nederland heeft de iPhone SE 2020 een adviesprijs van rond de € 490,-.

Zie ook 'Volgende 4,7-inch iPhone SE komt in 2022 en heeft 5G' Analisten zeggen dat de volgende iPhone SE nog steeds gepland staat voor 2022. De 4,7-inch iPhone SE zou worden uitgerust met 5G en hetzelfde uiterlijk behouden. De verbeteringen zitten vooral aan de binnenkant.

Een andere belangrijke reden is de komst van 5G. De iPhone SE 2022 wordt waarschijnlijk een van de meest betaalbare smartphones met 5G-ondersteuning. De vraag naar 5G-modellen wereldwijd is nog steeds groot. Naast 5G krijgt de nieuwe iPhone SE ook een snellere chip. Het is waarschijnlijk de A15-chip, dezelfde chip in de iPhone 13-serie. Qua design blijft de nieuwe iPhone SE waarschijnlijk ongewijzigd.

Naast een grote groep Android-gebruikers is de nieuwe iPhone SE 2022 ook een aantrekkelijke keuze voor zo'n 300 miljoen gebruikers met oudere iPhones, voegen de analisten toe. Voor het fiscale jaar 2022 verwachten analisten dat er 30 miljoen exemplaren van de iPhone SE 2022 zullen worden verkocht.

Kijk ook eens naar iPhone SE 2022: dit weten we over de volgende iPhone SE Apple zou gaan werken aan de iPhone SE 2022. Er waren al wat geruchten over dit nieuwe model. Wat kun je verwachten van de iPhone SE 2022? We vermelden alles wat we weten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Artikelcorrectie, spelfout of toevoeging melden?

Het laatste Apple-nieuws van iCulture

De iPhone SE is de kleinste iPhone in het assortiment van Apple. Dankzij de compacte aluminium behuizing past hij altijd in je broekzak. De nieuwste versie is de iPhone SE 2020.

Gerucht: iPhone SE met groter scherm komt in 2023

Volgende 4,7-inch iPhone SE komt in 2022 en heeft 5G

Gerucht: 'iPhone 14 Pro extra stevig dankzij titanium behuizing'

'iPad krijgt pas in 2023 een OLED-scherm'

Gerucht: 'Apple werkt aan opvolger Apple Watch SE, komt in 2022 uit'

Kuo: 'iPhone krijgt in 2022 48 megapixel camera, geen mini meer'

Als je een eigen afbeelding bij je commentaar wilt, moet je je registreren bij Gravatar. Daar kun je je e-mailadres aan een afbeelding koppelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Bewaar mijn naam, e-mailadres en site in deze browser voor de volgende keer dat ik een reactie plaats.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer alstublieft onze algemene gedragsregels. Gebruik ons ​​artikelrapport voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kunt u ons contactformulier gebruiken. Opmerkingen hierover worden als off-topic beschouwd. Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Op iCulture altijd het laatste nieuws over Apple iPhone, iPad, Watch, TV & iOS apps: deals, vergelijkingen en reviews, handleidingen, tips en de beste iPhone aanbiedingen.

iCulture: Apple nieuws met een bite!